Tájékoztató a 2021-es díjak módosílásáról

Logisztikai díjak változásai

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Egy újabb évforduló elteltével, ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy csomagjaikat cégünkkel szállíttatták. Régebbi  ügyfeleinkkel továbbra is megtisztelő a kölcsönös együttműködés lehetősége és köszönjük, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal és továbbra is minket választanak. Köszönjük a bizalmat az idei évben szerződött partnereinknek, ami a közös erőfeszítések eredményeként megalapozta a hosszútávú együttműködést lehetőségét.

 

A jelenlegi gazdasági kihívások és változások eredényeként a vállalkozások igénylik a pozitív minőségi változásokat minden területen. Az Innight Hungary Kft. továbbra is fejleszti a szolgáltatási portfólióját az Önök által kapott vissszajelzések figyelembevételével annak érdekében, hogy sikeresen tudjon alkalmazkodni a mindenkori ügyféligényekhez.

Bízunk benne, hogy a pozitív változások minden partnerünknél  érezhető módon fognak előremutató változásokat okozni, megerősítve ezzel a cégeinek közötti jövőbeli hosszútávú együttműködést.

Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a 2021-as évre  az alábbi áremelést hajtuk végre

Az áremelés mértéke egységesen:  5%

Hatálybalépése: 2021 február 01.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, kérjük, hívja értékesítő kollégáinkat a már ismert telefonszámaikon vagy küldje el kérdéseit az alábbi e-mail címre:

 

Üdvözlettel,

Csombok Zoltán

Innight Hungary Kft.

Ügyvezető igazgató

Vissza

Teszt

Teszt